Rijschool Hilvarenbeek

Steering you in the right direction.

Rijschool in Tilburg biedt rijlessen aan in Hilvarenbeek. Elke leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Het halen van een rijbewijs is iets dat je maar één keer meemaakt. Wij geven al jaren rijlessen in Hilvarenbeek aan tevreden studenten.

Beginnen met rijlessen in Hilvarenbeek

Ons doel is om kwalitatieve rijlessen in Hilvarenbeek aan te bieden en onze studenten uit te laten groeien tot goede bestuurders. Rijschool in Tilburg heeft een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere rijscholen in Hilvarenbeek.

Tevens krijg je bij onze rijschool een vaste rijinstructeur. Zo bouw je gemakkelijk vertrouwen op en kun je jouw les optimaal benutten. Daarnaast kun je bij ons ook een gratis proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze rijschool in Hilvarenbeek bij jou past.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbaar rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Goirle en Gilze. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
rijles hilvarenbeek

Waarom onze rijschool Hilvarenbeek?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool stuurt jou de juiste richting op. Het is ons doel om samen met jou snel, maar veilig, het felbegeerde roze pasje binnen te slepen. Tevens kun je bij ons ook in de avonduren en in het weekend terecht. Ideaal voor drukke studenten en werkenden. En uiteraard is dit zonder toeslag of verborgen kosten. Gewoon transparant en goedkoop rijles in Hilvarenbeek bij Rijschool in Tilburg.

Wil jij snel je rijbewijs in Hilvarenbeek halen? Dan is het pakket spoedcursus rijles een goede manier om versneld jouw rijbewijs te halen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Spoedcursus Rijbewijs Hilvarenbeek

Rijschool in Tilburg biedt ook versnelde en goedkope rijlessen aan in Hilvarenbeek. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen werkdagen 10 jouw rijbewijs kan halen. Dit betekent dat jij binnen twee weken de weg op mag. Ideaal dus wanneer jij gauw achter het stuur wilt stappen!

Om aan de spoedcursus te kunnen beginnen moet je al wel in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen de datum voor het praktijkexamen alvast in. Hierna plannen wij al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Geslaagd? Dan kun je na het aanvragen van jouw rijbewijs direct de weg op!

autorijschool Tilburg
autorijschool hilvarenbeek

Rijscholen in Hilvarenbeek

Er zijn heel veel aanbieders van rijlessen in Hilvarenbeek. Het kan dus best lastig zijn om een goede rijschool te vinden. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en leidt hij of zij jou op tot vaardig bestuurder. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij een vaste instructeur hebt. Hierdoor kun je meer uit jouw tijd achter het stuur halen.

Bij onze rijschool in Hilvarenbeek kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen. Via onderstaande button kun je een gratis proefles in Hilvarenbeek aanvragen.

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Hilvarenbeek

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles bij Rijschool Unlimtied? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 44,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 79,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

13 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

Ben je gezakt? Dan krijg je 2 jaar lang € 130,- korting op alle Herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 583,-

NU €533,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

19 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 835,-

NU €785,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

29 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1189,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

37 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1567,-

NU € 1517,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 44,-
Online-theoriecursus € 60,-
rijschool Hilvarenbeek

Rijles in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek is een plaats en gelijknamige gemeente in Noord-Brabant. De gemeente kent 6 kernen, waardoor we tijdens jouw lessen voldoende ruimte hebben om te gaan oefenen.

Uiteraard gaan we ook oefenen buiten de gemeente. Hilvarenbeek ligt in de buurt van Tilburg, zodat je ook het verkeer in de stad kan ervaren. Op de snelweg en N-wegen rondom de gemeente kunnen we jouw vaardigheden buiten de bebouwde kom trainen. Zo kun je alles meemaken in jouw omgeving. Dat is fijn wanneer je straks zelfstandig de weg op mag.

Kom je binnenkort ook rijles volgen in Hilvarenbeek?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: