Rijschool Breda

“Steering you in the right direction”

Rijschool Tilburg is een rijschool die rijlessen aanbiedt in de omgeving van Breda. De leerlingen worden volledig begeleidt, van A tot Z, om zo goede bestuurders te worden. De rijlessen in Breda worden al jaren gegeven en hiermee hebben al veel studenten hun felbegeerde roze pasje mogen behalen.

Rijschool Breda beginnen met rijlessen

Begin met rijlessen in Breda

Eindelijk beginnen met autorijlessen! Nu zul je veel nieuwe dingen moeten gaan leren. Een goede leraar is wenselijk bij het proces om een zelfverzekerde bestuurder te worden. Bij de autorijschool in Breda heb je één vaste instructeur die jou helpt tijdens het gehele proces.

Om jou vrijblijvend kennis te laten maken met ons bieden we een gratis eerste proefles aan. Met deze proefles heb je de kans om de instructeur te leren kennen. Hierdoor kun je gelijk een beeld schetsen van hoe het volledige proces eruit zal komen te zien. De instructeur zal een plan van aanpak maken, zodat je ongeveer weet waar je aan toe bent.

Rijschool Tilburg is al meerdere jaren actief in het geven van rijlessen in de buurt van Breda, Dongen, Goirle en Udenhout. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb je interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan

Waarom kiezen voor onze rijschool Breda?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Wij sturen samen met jou de juiste richting op! Onze instructeur gaat er samen met jou alles aan doen om dat roze pasje te bemachtigen. Wil je zo snel mogelijk beginnen met lessen? Bij de rijschool in Breda is er geen wachtrij, waardoor je gelijk kunt beginnen met jouw autorijlessen.

Zo snel mogelijk en met de gunstigste omstandigheden jouw rijbewijs behalen? Neem dan contact op met onze rijschool in Breda. Wij bieden namelijk ook spoedcursussen aan, waarmee je zo snel mogelijk de weg op kan.

Wil je graag starten met rijlessen, maar heb je het druk met school of werk? Bij Rijschool Tilburg kunnen lessen flexibel worden gepland. Wij rijden zowel door de week, in de avond als in het weekend voor rijlessen in Breda. En dat gewoon voor het standaard tarief.

Rijschool Breda waarom onze rijschool
Rijschool Breda spoedcursus

Spoedcursus rijbewijs halen Breda

Onze rijschool in Breda biedt een spoedcursus lessenpakket aan waardoor jij binnen 10 dagen jouw rijbewijs kan halen. Dus na twee weken mag jij al jouw rijvaardigheden gaan bewijzen achter het stuur tijdens het praktijkexamen! Rijschool Tilburg bereidt jouw optimaal voor voor het examen, waardoor jij snel en veilig de weg op kan.

Om aan de spoedcursus te mogen beginnen moet je alvast het theoriecertificaat bij het CBR behalen. Vervolgens vragen we samen met jou de gezondheidsverklaring aan en plannen we alvast het praktijkexamen in. Hierna plannen wij samen jouw rijlessen in tot aan de datum van het examen. Met ons speciale spoedcursuspakket kun jij voordelig en snel jouw rijbewijs behalen in Breda.

Verschillende rijscholen in Breda

Er zijn meerdere rijscholen waaruit je kunt kiezen in Breda. Buiten het financiële plaatje zijn er ook nog andere belangrijke elementen. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de lessen die worden gegeven en de band die jij opbouwt met de instructeur. Wij streven ernaar om de communicatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierdoor kunnen wij onze agenda zo goed mogelijk aanpassen aan jouw wensen.

Bij onze rijschool in Breda kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen. Via onderstaande button kun je een gratis proefles in Breda aanvragen.

Rijschool Breda rijscholen

Volg nu een gratis proefles bij dé rijschool van Breda

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles bij Rijschool Unlimtied? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 44,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 79,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

13 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

Ben je gezakt? Dan krijg je 2 jaar lang € 130,- korting op alle Herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 583,-

NU €533,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

19 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 835,-

NU €785,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

29 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1189,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

37 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1567,-

NU € 1517,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 44,-
Online-theoriecursus € 60,-

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: