Rijschool Etten-Leur

Steering you in the right direction

Rijschool Tilburg is de rijschool van Etten-Leur. Onze rijschool heeft oog voor iedere leerling. Wanneer je begint met rijlessen bij ons krijg je een vaste instructeur die je van het begin tot eind begeleidt bij het halen van je rijbewijs. Ons doel is om iedere leerling veilig de weg op te kunnen sturen met een rijbewijs. Je rijbewijs behalen is een grote mijlpaal in je leven. Kom daarom ook bij rijschool Etten-Leur lessen voor de beste rijschool in omstreken.

Rijschool Unlimited

Begin met rijlessen in Etten-Leur

Wanneer je begint met rijlessen zullen er veel nieuwe indrukken op je afkomen. Je zult veel nieuwe vaardigheden geleerd krijgen en dit is het beste met een rijinstructeur waar jij een klik mee hebt. Als je komt rijlessen in Etten-Leur zul je ervaren dat alle focus op jou ligt en er echt aandacht voor je is. Het belangrijkste is dat jij tevreden bent.

Bij de rijschool van Etten-Leur heb je te maken met echte professionals, ons slagingspercentage ligt boven het gemiddelde. Ook bieden we een gratis proefles aan voor iedere leerling. Hiermee kun je kijken wat je ervan vindt en zo kun je erachter komen of je en klik hebt met je instructeur. Al jaren bied rijschool Tilburg betaalbare rijlessen aan in de omgeving van Gilze, Waalwijk, Breda en Udenhout.

Vraag een proefles aan

Waarom rijlessen volgen bij rijschool Etten-Leur?

Zoals onze slogan al zegt stuurt rijschool Etten-Leur jou de goede richting op. De lessen worden aangepast aan jouw lesbehoeftes en er wordt gefocust op de punten die wat meer aandacht nodig hebben. Na de proefles weet je precies wat je te wachten staat en kom je niet voor verassingen te staan. Samen gaan wij van jou een zelfverzekerde en goede bestuurder maken.

Wij bieden ook een spoedcursus aan. Dit houdt in dat, zelfs wanneer jij het druk hebt, wij je kwalitatieve rijlessen kunnen bieden. Je kunt rijlessen door de week, in de avonden en zelfs in het weekend. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht en kun je snel en goedkoop je rijbewijs behalen.

waarom rijschool ettenleur
spoedcursus rijschool ettenleur

Spoedcursus rijbewijs Etten-Leur

Een spoedcursus kan ervoor zorgen dat je binnen 10 werkdagen je rijbewijs hebt behaalt. Dit is een manier hoe je snel en zelfstandig de weg op kunt. Voor je aan de spoedcursus kunt deelnemen zul je wel je theorie-examen behaald moeten hebben.

Wanneer je je theorie-examen hebt gehaald, zullen wij samen met jou de gezondheidsverklaring aanvragen en een datum voor het praktijkexamen plannen. Als alles is geregeld zullen we samen alle lessen voor het praktijkexamen inplannen. Zo hopen wij jou te kunnen voorzien van een rijbewijs in een kort tijdsbestek.

Etten-Leur rijscholen

Wanneer je gaat zoeken naar een geschikte rijschool in Etten-Leur zul je op een paar punten moeten letten. Bij het zoeken naar een rijschool is het niet van belang om voor de goedkoopste te gaan, maar voor de betrouwbaarste met een hoog slagingspercentage. Het is tijdens een rijles van belang dat je je op je gemak voelt bij jouw instructeur en kwalitatieve lessen krijgt waar je ook echt iets van leert.

Rijschool Tilburg is dé rijschool in Etten-Leur om je rijbewijs te behalen. Het is vanzelfsprekend dat wij onszelf de beste rijschool van Etten-Leur vinden, maar het gaat erom hoe jij het ervaart. Maak daarom gebruik van onze gratis proefles en ervaar het zelf.

rijscholen in ettenleur

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Etten-Leur

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles bij Rijschool Unlimtied? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 44,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 79,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

13 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

Ben je gezakt? Dan krijg je 2 jaar lang € 130,- korting op alle Herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 583,-

NU €533,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

19 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 835,-

NU €785,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

29 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1189,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

37 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1567,-

NU € 1517,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 44,-
Online-theoriecursus € 60,-
rijschool Etten-Leur

Rijles in Etten-Leur

Etten-Leur is een dorp én gemeente gelegen in Noord-Brabant in de regio West-Brabant, binnen de streek van Baronie en Markiezaat.

Onder Etten-Leur behoren meerdere buurtschappen zoals Bremberg, Attelaken, Bankenstraat, Donk, De Brakken Klappenberg, Wildert, Zwartenebrg en Zandspui. Bij elkaar zijn er meer dan 11 buurtschappen.

Behaal nu jouw rijbewijs in Etten-Leur, zodat je zo snel mogelijk de weg op kan.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: