Rijschool Kaatsheuvel

Steering you in the right direction.

Rijschool in Tilburg biedt rijlessen aan in Kaatsheuvel. Elke leerling wordt op een professionele en persoonlijke manier behandeld. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Het halen van een rijbewijs is iets wat je maar één keer doet in je leven en dit moet goed gebeuren. Wij geven al jaren rijlessen in Kaatsheuvel en zorgen voor tevreden studenten.

Rijschool Kaatsheuvel beginnen met rijlessen

Begin nu met rijlessen in Kaatsheuvel

Ons doel is om de inwoners van Kaatsheuvel te voorzien van kwalitatieve rijlessen en onze studenten uit te laten groeien tot bekwame bestuurders. Rijschool in Tilburg heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere rijscholen in Kaatsheuvel.

Hiernaast heb je bij onze rijschool één vaste instructeur. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een vertrouwensband op te bouwen. Benut je lessen dus optimaal. Profiteer van een gratis proefles om kennis te maken met de instructeur. Hierdoor bepaal je zelf of dit de rijschool in Kaatsheuvel is die bij je past.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Rijen, Dongen, Goirle en Gilze. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan

Waarom onze rijschool Kaatsheuvel?

Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool stuurt jou de juiste richting op. Samen met ons ga je het avontuur aan om jouw rijbewijs op een goede en snelle manier te behalen. Wij zijn ook beschikbaar in de avonduren en weekenden. Perfect voor als je een drukke planning hebt en toch wilt gaan beginnen met rijlessen. Ideaal voor drukke studenten en werkenden. En uiteraard is dit zonder toeslag of verborgen kosten. Gewoon transparant en goedkoop rijlessen in Kaatsheuvel bij Rijschool in Tilburg.

Wil jij snel je rijbewijs in Kaatsheuvel halen? Dan is het spoedcursus pakket een goede manier om versneld jouw rijbewijs binnen te slepen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Rijschool Kaatsheuvel waarom onze rijschool
Rijschool Kaatsheuvel snelcursus

Haal je snelcursus rijbewijs in Kaatsheuvel

Rijschool in Tilburg biedt ook goedkope en versnelde rijlessen aan in Kaatsheuvel. Een spoedcursus rijbewijs zorgt ervoor dat jij binnen twee weken jouw rijbewijs kan halen. Dit betekent dat jij binnen 10 dagen al de weg op mag. Ideaal dus wanneer je gauw achter het stuur wilt stappen!

Om aan de spoedcursus te kunnen starten moet je al het theorie-examen behaald hebben. Wij vragen hierna samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen vervolgens de datum voor het praktijkexamen in. Hierna plannen wij in een keer al jouw rijlessen door tot de datum van het praktijkexamen. Geslaagd? Dan kun je na het aanvragen van jouw rijbewijs direct de weg op!

Welke rijscholen in Kaatsheuvel

Er zijn heel veel aanbieders van rijlessen in Kaatsheuvel. Het kan dus best moeilijk zijn om een passende rijschool te vinden. Bij het volgen van autorijlessen is het belangrijk dat je een band opbouwt met jouw instructeur. Want jullie zitten samen een groot aantal uren in de auto en hij of zij leidt jou op tot waardige bestuurder. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij een vaste instructeur hebt. Hierdoor kun je meer uit jouw tijd achter het stuur halen.

Bij onze rijschool in Kaatsheuvel kun je met kwalitatieve lessen jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen. Via onderstaande button kun je een gratis proefles in Kaatsheuvel aanvragen.

Rijschool Kaatsheuvel rijschoool

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Kaatsheuvel

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles bij Rijschool Unlimtied? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 44,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 79,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

13 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

Ben je gezakt? Dan krijg je 2 jaar lang € 130,- korting op alle Herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 583,-

NU €533,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

19 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 835,-

NU €785,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

29 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1189,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

37 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1567,-

NU € 1517,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 44,-
Online-theoriecursus € 60,-
Rijschool Kaatsheuvel

Rijles in Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een dorp in Noord-Brabant in de gemeente Loon op Zand. Het dorp is van oudsher in het hele land bekend om zijn schoenenindustrie en turfwinning. Tijdens het carnaval werd Kaatsheuvel “Turfstekerslaand” genoemd. Het dorp staat vooral bekend om de toeristische attractie de Efteling en het nationaal park De Loonse en Drunense Duinen.

Kom je binnenkort ook rijles volgen in Kaatsheuvel?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: