Rijschool Goirle

Steering you in the right direction.

Rijschool Tilburg biedt rijlessen aan in Goirle. Elke leerling wordt op een persoonlijke en professionele manier behandeld. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je rijbewijs haal je immers maar één keer. Onze rijschool geeft al jaren rijles in Goirle.

Beginnen met rijlessen in Goirle

Wij laten al onze studenten uitgroeien tot bekwame en zelfverzekerde bestuurders. Rijschool Tilburg heeft een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Daarnaast heb je altijd dezelfde rijinstructeur, waardoor je meer uit jouw rijles in Goirle kan halen.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Breda, Dongen en Waalwijk. Onze rijschool Goirle heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Wij stomen jou klaar voor het praktijkexamen. Daarnaast kun je bij ons ook een gratis proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze autorijschool Goirle bij jou past.

Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan
Rijschool Breda
rijles rijen

Waarom onze rijschool in Goirle?

Ons motto zegt het al – “Steering you in the right direction.” Onze rijschool in Goirle stuurt jou de juiste richting op. Onze rijschool biedt kwalitatieve en leuke rijlessen aan in de omgeving van Goirle. Wij rijden zowel overdag als in het weekend. Dit uiteraard zonder toeslag of verborgen kosten. Ideaal wanneer jij een druk schema hebt. Bij Rijschool Tilburg volg je kwalitatieve rijlessen voor lage prijzen.

Wil jij een spoedcursus rijles volgen in Goirle? Dan kun je bij Rijschool in Tilburg een spoedpakket kopen. Wil je hier meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Rijscholen in Goirle

Er zijn meerdere aanbieders van rijlessen in Goirle. Het kan dus lastig zijn om een goede rijschool te vinden in jouw regio. Kies niet alleen voor de goedkoopste instructeur, maar ook voor een kwalitatieve rijschool uit Goirle.

Bij het volgen van rijlessen is het daarnaast belangrijk dat je een klik voelt met jouw instructeur. Jullie zullen namelijk een groot aantal uren samen doorbrengen in de auto en je zult allerlei nieuwe vaardigheden gaan leren. Hierdoor kun je meer uit jouw rijlessen in Goirle halen.

Bij onze rijschool in Goirle kun je vertrouwd jouw rijbewijs halen. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan, zodat jij zelf kan ervaren of je bij Rijschool Tilburg wil gaan rijlessen.

autorijschool Tilburg
autorijschool rijen

Spoedcursus Rijbewijs Goirle

Rijschool Tilburg biedt een spoedcursus rijbewijs aan in Goirle. In deze spoedcursus rijbewijs leer je binnen twee weken autorijden. Dit betekent dat jij al na 10 werkdagen op praktijkexamen mag gaan en al snel zelfstandig een auto mag besturen.

Voordat je aan de spoedcursus mag beginnen moet je het theorie-examen behaald hebben. Hierna vragen wij samen met jou een gezondheidsverklaring aan en plannen we de datum voor het praktijkexamen in. Vervolgens plannen we alle lessen in en gaan we samen met jou beginnen met rijlessen in Goirle en omgeving.

Wil jij binnen twee weken jouw rijbewijs behalen?

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Goirle

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles bij Rijschool Unlimtied? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 44,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 79,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

13 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

Ben je gezakt? Dan krijg je 2 jaar lang € 130,- korting op alle Herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 583,-

NU €533,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

19 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 835,-

NU €785,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

29 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1189,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

37 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1567,-

NU € 1517,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 44,-
Online-theoriecursus € 60,-
rijschool Goirle

Rijles in Goirle

Goirle is een gemeente in Noord-Brabant en ligt ten zuiden van de stad Tilburg. De gemeente telt bijna 24.000 inwoners en ligt op 15 meter hoogte.

Goirle, zowel de plaats als de gemeente, staat bekend om haar mooie natuur-, wandel- en fietsroutes. Andere dorpen die in de buurt van Goirle liggen zijn bijvoorbeeld Oisterwijk en Waalwijk.

Wil jij ook je rijbewijs halen in Goirle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: