Rijschool Drunen

Steering you in the right direction!

Rijschool Tilburg geeft rijlessen in Drunen en omstreken. De rijschool in Drunen heeft al vele leerlingen opgeleid tot ervaren chauffeurs. Er wordt gewerkt met vaste instructeurs, waardoor de leerlingen van A tot Z worden begeleid. Hierdoor kun jij snel jouw rijbewijs halen in Drunen. Met de rijlessen in Drunen ben je verzekerd van een prettig traject.

Rijschool Drunen beginnen met rijlessen

Begin nu met rijlessen in Drunen

Zodra je begint met rijlessen zul je heel veel nieuwe vaardigheden gaan leren. Het is belangrijk dat jij een klik voelt met jouw rijinstructeur en dat je tevreden bent over jouw autorijlessen in Drunen. Onze rijschool in Drunen biedt jou kwalitatieve rijlessen van een vaste instructeur. Zo heb jij zekerheid een staat jouw ontwikkeling altijd centraal.

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Drunen waaruit je kunt kiezen. Onzer rijschool heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Daarnaast kun je bij ons ook een gratis proefles volgen. Zo kun je zelf ervaren of onze rijschool bij jou past.

Rijschool in Tilburg verzorgt al jaren betaalbare rijlessen in de omgeving van Breda, Dongen, en Oosterhout. Wij bereiden je graag optimaal voor. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Vraag een proefles aan

Waarom rijschool Drunen?

Samen met jou gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat je dat felbegeerde roze pasje gaat bemachtigen. Onze slogan zegt het al – “Steering you in the right direction.Rijschool in Tilburg stuurt jou de juiste richting op. Onze rijlessen in Drunen zijn aangepast aan jouw lesbehoefte! Na de eerste les weet je al waar je aan toe bent. Samen met ons word je een echte zelfverzekerde autobestuurder.

Snel en betrouwbaar jouw rijbewijs halen in Drunen? Het is bij ons ook mogelijk om een spoedcursus te volgen. Zelfs wanneer je een druk schema hebt ben je bij de rijschool in Drunen aan het juiste adres. Onze lessen zijn beschikbaar in de avonduren als in het weekend, zonder dat je hier extra voor betaalt.

Rijschool Drunen waarom onze rijschool
Rijschool Drunen spoedcursus

Spoedcursus Rijbewijs in Drunen

Rijschool Tilburg zorgt voor goedkope rijlessen in Drunen. Kan het voor jou niet snel genoeg? Met de spoedcursus heb jij binnen 10 werkdagen al de kans om op examen te gaan. Hierdoor kun je snel de weg op.

Voordat je op praktijkexamen mag dien je wel jouw theorie-examen behaald te hebben. Naast dit certificaat dien je ook een gezondheidsverklaring te hebben. Hierna is het mogelijk om het praktijkexamen aan te vragen. Na de rijlessen in Drunen ben je helemaal klaar om aan het examen deel te nemen.

De rijscholen in Drunen

Als groot dorp kent Drunen veel aanbieders van rijlessen. Er is dus volop keuze. Zorg dat je niet alleen voor een goedkope rijschool in Drunen kiest, maar ook voor een betrouwbare. Het is erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij jouw instructeur en begeleider. Immers zitten jullie samen een groot aantal uren in de auto en gaat hij of zij jou alles leren over het autorijden.

Rijschool Tilburg is de autorijschool in Drunen om jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk vinden wij onszelf de beste rijschool van de regio. Om jou te overtuigen bieden wij een gratis proefles aan. Zo kun jij zelf ervaren of dat wij een passende rijschool in Drunen voor jou zijn.

Rijschool Drunen rijscholen

Volg een gratis proefles bij dé rijschool van Drunen

Tijdens de proefles maak je kennis met jouw rij instructeur. Je krijgt direct een beeld van hoe jouw vervolg rijlessen eruit komen te zien en er wordt een plan op maat gemaakt voor elke leerling. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Je krijgt direct naar afloop van de proefles te horen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt.

Pakketten en prijzen

Wat kost het volgen van rijles bij Rijschool Unlimtied? Wij vinden het belangrijk dat rijles voor iedereen toegankelijk is. Daarom bieden wij verschillende voordelige pakketten aan en is betalen in termijnen mogelijk. Je mag pakketten combineren en zelf samenstellen.
Het is ook mogelijk om losse lessen (bij) te kopen voor € 44,- per les.

Wil jij versneld rijlessen volgen? Je kunt bij ons binnen één maand je rijbewijs halen door middel van onze spoedcursus rijbewijs. Er komt dan wel een toeslag van € 79,- boven op de pakket prijzen. 

 

Houd je vorderingen bij in de app, ontvang huiswerkopdrachten en afspraakbevestigingen, betalingen via de app met iDEAL mogelijk.

Proefles

Bespaar op jouw proefles

70 minuten

Direct weten hoeveel rijlessen je nodig hebt

Advies en professionele begeleiding

Moderne lesauto’s

Inclusief gebruik leerling app

€ 50,-

NU € 30,-

Pakket A

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

13 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

Ben je gezakt? Dan krijg je 2 jaar lang € 130,- korting op alle Herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 583,-

NU €533,-

Pakket B

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

19 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerlingapp

€ 835,-

NU €785,-

Pakket C

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

29 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruik leerling app

€ 1239,-

NU €1189,-

Pakket D

Bespaar op jouw rijlessen + herexamen

37 rijlessen

Gratis proefles

Advies en professionele begeleiding

2 jaar lang € 130,- korting op alle herexamens (zonder extra verplichtingen)

Inclusief gebruikt leerling app

€ 1567,-

NU € 1517,-

Prijzenlijst

Ook aanvullende lessen voor lage prijzen!

Praktijkexamen CBR €260,-
Tussentijdsetoets CBR €150,-
Faalangst praktijkexamen toeslag € 50,-
Losse rijles/opfrislessen / 50 min. € 44,-
Online-theoriecursus € 60,-
rijschool Drunen

Rijles in Drunen

Drunen is een kleine stad in Heusden, Noord-Brabant, Nederland. Het maakt deel uit van de Langstraat, die van oudsher bekend staat om zijn leer- en schoenenindustrie. Op 1 januari 1997 zijn de gemeenten Drunen, Freemen en Heusden samengevoegd tot de gefuseerde gemeente Heusden.

Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen in Drunen?

Neem contact met ons op!

Benieuwd wat onze rijschool voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 06 13230830, stuur een mail naar info@rijschoolintilburg.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: