Kies jouw rijschool

Ben jij opzoek naar een rijschool die bij je past? Neem hier een kijkje naar de beste rijscholen en maak gerust je keuze!
Driving coach

Driving Coach

Driving Coach is een rijschool in de omgeving van Hoensbroek waar kwaliteit en persoonlijke coaching voorop staat. Deze rijschool hanteert een moderne lesmethode waarbij de rijinstructeur naar een driving coach is veranderd. Hierdoor krijgt de leerling meer verantwoordelijkheid tijdens de rijlessen. Naast de flexibele lestijden hanteren ze ook scherpe tarieven en heeft Driving Coach een hoog slagingspercentage.

Euro transport college

Euro Transport College

Euro Transport College biedt al jarenlang verschillende rijopleidingen aan, zoals het behalen van het vrachtauto rijbewijs, aanhanger rijbewijs en aanhanger vrachtauto rijbewijs. Daarnaast is het mogelijk om ook mogelijk om code 95 of andere nascholingen te volgen bij Euro Transport College. Ze ontzorgen klanten op het gebied van opleidingsprogramma’s, – planning en -administratie. Euro Transport College hoort bij Cordewener, net zoals Driving School Maastricht.

Driving school Maastricht

Driving school Maastricht

Driving school Maastricht valt net zoals Euro Transport College onder Cordewener en is een Engelstalige rijschool in Zuid-Limburg. De rijinstructeurs van Driving school Maastricht hebben veel ervaring met Internationale studenten. Studenten komen dan ook in aanmerking voor een extra korting wanneer ze een lespakket aanschaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij Driving school Maastricht een theorie cursus te volgen.

Cordewener

Cordewener

Cordewener biedt al meer dan 50 jaar lang rijopleidingen aan in het zuiden van Limburg. Met het grote aanbod aan rijopleidingen kan iedereen bij Cordewener terecht. Van rijlessen in een personenauto tot het behalen van het vrachtwagenrijbewijs of taxirijbewijs, bij Cordewener kan het allemaal. Er wordt op een prettige manier lesgegeven aan de hand van persoonlijke begeleiding. En dat allemaal voor een gunstige prijs. Opzoek naar een Engelstalige rijschool. Dan moet je bij Driving School Maastricht zijn!

Autorijschool kwaliteit

Autorijschool Kwaliteit

Autorijschool Kwaliteit staat, zoals de naam al zegt, voor kwaliteit. Deze rijschool verzorgt al meer dan 15 jaar rijlessen in de omgeving van Eindhoven. Naast dat deze rijlessen leerzaam, gezellig en persoonlijk zijn, zijn de rijlessen ook betaalbaar. Of je nu één keer per week een rijles wilt volgen of in een paar weken je rijbewijs wilt halen, bij Autorijschool Kwaliteit kan het allemaal.

© Rijschool Unlimited 2024